Дава под наем, Офиси

град София, Бояна, ул. Ал. Пушкин

Вид строителство
Тухла
Площ
167 m2
Цена
2 500 €
Етаж/Етажи
партер / 4

ОРБИТА предлага два самостоятелни съседни офиси (90кв.м. и 77кв.м.) на ниво партер в нова модерна административна сграда клас А. В сградата се помещават офисите на просперираща IT компания. Възможност за отдаване заедно и по отделно. 15евро/кв.м. без ДДС
ЛОКАЦИЯ: на пешеходно разстояние от резиденция Бояна и бул. Ал.Пушкин.
ИНФРАСТРУКТУРА: асфалтирана улица, подземни и надземни паркоместа /по договаряне/, зелени площи за пълноценен отдих на служителите, фитнес зала с уреди /използва се по график/, кухненски бокс на всеки етаж, ресторант.
Сградата и помещенията разполагат със система за пожароизвестяване, с-ма за контрол на достъпа чрез карти и чипове, СОТ със ниво за сигурност Grade3, видео наблюдение с IP камери, предвижда се и жива охрана. Автоматизирано локално програмируемо управление на отоплението/охлаждането и вентилацията с датчик за контрол за качеството на въздуха и др. екстри.
Всеки от офисите има самостоятелен достъп от улицата, както и вътрешен достъп от фоайето на сградата. Помещенията са с височина 3.10 м. с много добра естествена осветеност поради голямите витрини, както и светодиодно LED осветление, масимално близко до естественото. Структурно окабеляване до всяко работно място с S/FTP cat 6a, окабеляване за озвучаване, възможност за оптична свързаност с доставчик по избор на клиента. Помещенията ще се отдават в напълно завършен вид, стени бял латекс, под-мокет, вертикални щори на прозорците.
В ЦЕНАТА ВЛИЗА: такса за управление и подържане на общите части, охрана, използване на четири конферентни зали, използване на фитнес залата.
ПАРКИНГ: Наемодателят има възможност да осигури подземни паркоместа на цена 100 лв. без ДДС и външни охраняеми паркоместа на цена 65 лв без ДДС.
За повече информация и огледи -/оферта 11/ водещ офертата Силвия Димитрова 0888504830

Особености

  • гараж
  • Интернет
  • Климатик
  • Лукс
Силвия Димитрова

Силвия Димитрова

0888 504 830
Съгласен съм с политиката за поверителност