Дава под наем, Офиси

град София, Лозенец, бул. Джеймс Баучър

Вид строителство
Тухла
Площ
530 m2
Цена
5 700 €
Етаж/Етажи
/ 2

11 ПАРКО МЕСТА
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ:
Луксозно обзаведен офис на две нива в самостоятелна сграда. 530кв.м. чиста площ без идеални части. Разрешение за ползване от 2011г.
На първо ниво включва: входно антре,фоайе,лоби с рецепция, отворено офис пространство, зала за преговори, помещение за склад, санитарно помещение с 2бр.WC, кухненски бокс.
Второто ниво включва: отворено офис пространство, четири самостоятелни кабинета, зала за преговори за 16 души, голямо помещение за склад, архив, кухненски бокс, санитарно помещение с 2бр.WC.
ОПИСАНИЕ И ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Климатизацията и вентилацията са високо ефективна VRV система за отопление и охлаждане на фирма DAIKIN. Дограмата е SCHUCO-стъклопакети от висок клас стъкло и остъклен покрив от същата система с отваряеми елементи задвижвани с дистанционно. Подовото покритие е висок клас гранитогрес. Кабелната система е изпълнена с компоненти и мрежов кабел cat7 на фирма Reichle & De-Massari.Окабелени 61 бр.работни места за двата етажа.Комуникационен шкаф, оборудван с активни устройства за менажиране на LAN и WI-FI мрежата.Самостоятелни оптични връзки. СОТ система и видео наблюдение. Контрол на достъп с RFID карти.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ:
Офисът се продава заедно с 11 броя паркоместа на цена от 180000 евро. Паркоместата са в в подземен паркинг с автоматична ролетна врата, управлявана дистанционно.
Цените са без ДДС!!!
/оферта 81/ Водещ офертата Силвия Димитрова 0888504830

Особености

  • До метростанция
  • Интернет
  • Климатик
  • Лукс
  • Обзаведен
  • ТЕЦ
Силвия Димитрова

Силвия Димитрова

0888 504 830
Съгласен съм с политиката за поверителност