Дава под наем, Офиси

Модерна офис сграда в Манастирски ливади изток

град София, Манастирски ливади-изток, бул. България

Площ
222 m2
Цена
1 550 €
Етаж/Етажи
3 / 6

Агенция „ОРБИТА“ отдава под наем офисни площи от 220 кв.м. до 1200 кв.м в модерна офис сграда в Манастирски ливади изток.

ЦЕНИ: 9 евро/кв.м. без ДДС за офисни площи;
2.30 евро/кв.м. без ДДС за охрана, управление и поддръжка на общи части;
70 евро/кв.м. без ДДС за вътрешно паркомясто;
40 евро/кв.м. без ДДС за външно паркомясто;
ЛОКАЦИЯ: Сградата се намира в непосредствена близост до две от основните пътни артерии на столицата – бул. България и Околовръстен път, които са преките връзки за центъра на града, АМ Тракия и АМ Хемус. На 10 минути с кола до НДК и 25 минути до летище София. Две линии на обществения траспорт са на разположение – автобуси 304 и 64;

СЪСТОЯНИЕ: Офисите се предават в зависимост от нуждите на наемателя, като могат да се обособят самастоятелни работни помещения.
– окачен таван
– подово покритие
– двоен под с подови кутии
– окабеляване
– ОВК
– LED осветление
Във секи офис има самостоятелно помещение предназначено за боск, санитарните възли са общи за етажа.

СИСТЕМИ: Всички системи и инсталации в сградата са високотехнологични и на водещи световни производители като Schneider Electric, Bosch, Philips, LG и др.
BMS система за управление на сградата, поволяваща индивидуално отчитане консумацията на ток и вода. Автономни високотехнологични VRV/VRF решения за отопление, охлаждане и вентилация.
Сградата разполага с 4 пътнически асансьора и един товарен, видеонаблюдение с цифрова система HIKvision, пожароизвестителна система и контрол на достъпа до определени зони с индивидуални карти./ оферта 12/ Водещ офертата Силвия Димитрова 0888504830

Особености

  • гараж
  • Интернет
  • Климатик
  • Лукс
Силвия Димитрова

Силвия Димитрова

0888 504 830
Съгласен съм с политиката за поверителност