Продава, Земя/Парцели

с. Бистрица

град София, с. Бистрица

Площ
2800 m2
Цена
180 €
Плътност
25%
Кинт
0.6
Кота корниз
10м.

ОФЕРТА БЕЗ КОМИСИОН ЗА КУПУВАЧА!
Агенция ‘ОРБИТА’ предлага за продажба няколко имота с площ от 2200 кв.м. до 3500 кв.м., находящи се в селище от затворен тип в района на с.Бистрица. Цялата площ на селището е 42 декара от които около 8 декара са отредени за инфраструктура и общи части, останалата площ е разделена на 13 имота за застрояване. Към момента свободни за продажба са пет имота.

КОМУНИКАЦИИ: Селището разполага с частна улица 9 метра широка, обсужваща сграда за персонала, за гости и в помощ на собствениците на имотите, трафопост, питеен водопровод, водопровод за поливане, дъждовна канализация, битова канализация, газоразпределителна мрежа, пречиствателна станция, външен паркинг с 5 паркоместа и вътрешен паркинг с 14 паркоместа.

ОБЩИ ЧАСТИ: общите части съставляват около 19% от площа на селището. Освен обслужващата сграда много внимание е отделено на озеленяването. Оформена е паркова част, която предлага детска площадка, пейки, уреди за спорт на открито, както и ефектно езеро с водни лилии и декоративни японски шарани.

УСТРОЙСТВЕНИ ПАРАМЕТРИ: актуална виза за проучване и проектиране със следните параметри: плътност 25%, кинт 0.6, кота корниз 10м., озеленяване 60%.

ПРЕДИМСТВА: имоти готови за застрояване с изградена инфраструктура и всички комуникации. Свобода на собственика в проектирането и реализацията на проекта.
Природна среда с великолепни панорами и отлична свързаност с града, максимална самостоятелност, уединеност и комфорт на обитаване.
ЦЕНИ: от 160 до 180 евро/кв.м. без ДДС./оферта 65/ Водещ офертата Силвия Димитрова 0888504830

Силвия Димитрова

Силвия Димитрова

0888 504 830
Съгласен съм с политиката за поверителност