Продава, Инвестиционни проекти

Комплекс Орлово гнездо в национален парк Рила

област София, с. Бели Искър

Вид строителство
Тухла
Площ
5520 m2
Цена
2 200 000 €
Етаж/Етажи
3

КОМПЛЕКС ОРЛОВО ГНЕЗДО – ексклузивна оферта за продажба в каталога на Агенция Орбита.
Уникалният по своето местоположение комплекс в сърцето на Национален Парк Рила е замислен, проектиран и изпълнен от собственика като база за отдих и почивка само за служители и гости на компанията му. Пуснат е поетапно в експлоатация между 2006г. и 2010г. От 2020г. комплексът е листнат в туристически платформи и се управлява като бизнес имот.

ЛОКАЦИЯ: Разположен е на територията на Национален Парк Рила на 1550 м. надморска височина. Най-близкото населено място е с. Бели Искър /7км/, и на 10 км. от хотел Ястребец, на 15 км. от гр. Самоков и на 75 км. от гр. София. До комплекса се стига по асфалтов път, а пеша по живописна еко пътека пресичаща посредством осем дървени мостчета дефилето на река Бели искър.

ОПИСАНИЕ: Комплексът Орлово Гнездо разполага с две бази.
База 1 /1820 кв.м. РЗП/: Реновирана и функционираща, заслужено категоризирана максимално с ‘Три Еделвайса’.
Състои се от три самостоятелни вили на три етажа и един ресторант с професионално оборудвана кухня. Максималният капацитет в момента е настаняване на 100 гости. С минимална реорганизация легловата база би могла да се увеличи. В две от вилите за удобство на гостите в сутерена има оборудвани кухни и трапезарии, а в третата сутерена е проектиран за SPA. Между вилите има прекрасно оформено пространство с беседки за отдих и спортни дейности. Мястото е силно притегателно за хора обичащи спокойствието и тишината на планината.
База 2 /1200кв.м. застроена площ/: намира се на 500м. от база 1, нереновирана и не се използва в момента, но е с огромен потенциал за мащабен проект с разгъната застроена площ от 3700 кв.м. Бивш детски лагер състоящ се от няколко постройки с различно предназначение. Подходяща е за хотелски комплекс, еко лагер, балнеолечебен център и други.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Сградите са масивни със стоманобетонова конструкция. Всяка от тях е с външна и вътрешна топлоизолация. Покривите са скатни, алпийски тип и изпълнени от Цинк с доживотна гаранция. Дограмата е ‘Shoko’, петкамерна с двоен уплатнител. Във всяка една от вилите и в ресторанта има изградени отоплителни инсталации на нафта с испански котлета. За подовите настилки са използвани естествени материали, гранит и дъбово дюшеме и паркет. Довършителните работи са изпълнени с вкус и от висок клас материали.

Повече информация и снимки може да видите на следните линкове:
https://www.facebook.com/orlovo.gnezdo.hut/
https://orlovognezdobg.com/

За контакт с оторизирания посредник 0888 504830 – Силвия Димитрова./оферта 46/

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!

Силвия Димитрова

Силвия Димитрова

0888 504 830
Съгласен съм с политиката за поверителност